Benvinguda

Benvinguts a la dotzena edició del GUANT!

Com cada any Valls, conjuntament amb Alcover, El Morell i La Pobla de Mafumet, acullen les companyies que representaran els seus espectacles als teatres i sales de les seves localitats.

Una dotzena edició amb espectacles de companyies provinents d’ Itàlia, Aragó i Catalunya,  sessions per als centres educatius, visites guiades, tallers i una exposició de l’Institut del Teatre de Barcelona.

El divertit senyor Guant amb el seu curiós barret, tornarà a recórrer el carrers de Valls fent difusió del certamen i els seus espectacles.

Una Residència Creativa al Teatre Principal amb la Companyia Pla B que inaugurarà el festival amb l’estrena absoluta del seu espectacle “El Ràpid”.

El Festival  reconeix  el  valor a companyies amb un llarg bagatge. Enguany celebrem  els 30 anys del Marionetarium & Cia de marionetes Herta Frankel amb l’espectacle “Pallassos de fusta”, tindrem l’honor de veure actuar una col·lecció de titelles de fusta dels anys 50 que en motiu d’aquesta celebració i de manera singular surten de gira fora del seu teatre del Tibidabo.

Potenciem els artistes del territori amb dues companyies, Pla B de Vilabella/Barcelona i Genovesa Narratives Teatrals de Tarragona.

Les tècniques presentades són molt variades. Titelles de guant amb la Companyia italian a Bambabambin i el seu espectacle “La festa d’aniversari” del reconegut autor de teatre per a putxinel·lis Gigio Brunello. Tècnica de tija amb “Pallassos de fusta” del Marionetarium & Cia de marionetes Herta Frankel. Bunraku amb Javier Aranda i el seu espectacle “Parias”. Tècniques mixtes amb “El Ràpid” de la Çompanyia B i “L’home Cigonya “ dels Titiriteros de Binéfar i micro-relats amb objectes de Genovesa Narratives Teatrals.

El plat està servit, que vagi de gust!